Dette skal jeg lese i 2012!

Det er utallige spennende bøker, tidsskrifter, artikler og blogginnlegg som bare må leses, men tiden strekker liksom aldri helt til. Under følger et forsøk på å lage en liste over bøker jeg i alle fall skal få med meg (etter ide fra Kate Ts leseliste for 2012). Listen ble på bare 3 bøker (jeg trodde den skulle bli mye lenger da jeg begynte å tenke på dette), men det er kanskje like greit, iom. at den verken inneholder pensum, artikler, tidsskrifter eller blogginnlegg.

    Njølstad, Olav (2008). Jens Chr. Hauge – fullt og helt. Oslo: Aschehoug.
    Jeg jobber meg sakte gjennom denne spennende, men enormt omfattende boken som gir en detaljert oversikt over livet en av Norges mest interessante menn.

    Brandtzæg, Petter et al. (2011). Sosiale medier i all offentlighet. Oslo: Kommuneforlaget.
    Refleksjoner om offentlige organs bruk av sosiale medier. Skal være et must for alle som jobber med eller på annen måte forholder seg til sosiale medier i det offentlige Norge.

    Weinberger, David (2012). Too Big to Know: Rethinking Knowledge Now That the Facts Aren’t the Facts, Experts Are Everywhere, and the Smartest Person in the Room Is the Room». Har nettopp kjøpt denne på Kindle-en min!


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: