Høgskolen i Oslo og Akershus: Arkivbevaring, utvalgsteori og -metodikk (15 stp) – oppgave vår 2013

Denne våren tar jeg emnet Arkivbevaring, utvalgsteori og -metodikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus. I den forbindelse har jeg levert en oppgave. Temaet i oppgaven er funksjonsanalyse og Dirks-metoden, og hvordan disse verktøyene kan brukes til å undersøke dokumentasjonsbehov i virksomheter.
14288135_05fd9e848a
Jeg er vel av den oppfatning at det er umulig å gjennomføre en god funksjonsanalyse/Dirks-analyse (inkl. en teoretisk redegjørelse) på 6-8 sider med halvannen linjeavstand, men jeg har i alle fall gjort et ærlig forsøk.

Her er besvarelsen min: Trine Nesland – besvarelse arbeidskrav 1.


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: