Høgskolen i Oslo og Akershus: Offentlige anskaffelser – eksamen høst 2014

Denne høsten har jeg tatt emnet Offentlige anskaffelser ved Høgskolen i Oslo og Akershus, som har handlet om anskaffelsesregelverket som gjelder for offentlige innkjøpere (lov og forskrift om offentlige anskaffelser).

Eksamen er avlagt og resultatet ble A! HER er oppgaveteksten og HER er besvarelsen min.

I forkant av eksamen lagde jeg meg en veiledning der jeg listet opp noen av de rettslige problemstillingene som kunne dukke opp i oppgaven. Jeg er glad det var en eksamen der man kunne ha med alle hjelpemidler, for veiledningen viste seg å være fullstendig uvurderlig! Den er HER.

God lesning for de som måtte være interesserte!


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: