Høgskolen i Oslo og Akershus: Digitalt depot – eksamen vår 2014

I emnet Digitalt depot, som jeg har tatt i vår ved Høgskolen i Oslo og Akershus, besto eksamen av å levere inn en semesteroppgave i tre deler. I første del har jeg skrevet om SIARD, og hva som er forskjellen på SIARD-uttrekk og uttrekk fra databaser som er laget etter spesifikasjonene i Noark (Noark-4 og Noark 5). I andre del har jeg drøftet påstanden om at gjenfinning er viktig, men også utfordrende, i depotsammenheng. I tredje del har jeg først drøftet autentisitet i et depotperspektiv, og deretter diskutert OAIS’ rolle i depot, herunder at modellen kan realiseres på ulike måter.

Her er besvarelsen. Resultatet ble A!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: